Комплекс Аурелия предлага на своите гости комфортно обзаведени стаи и апартаменти, оборудвани с хладилник, кабелна телевизия, безплатен интернет, климатик. В някои от апартаментите има и керамични котлони. 

Различното разположение, ориентация и дизайн на помещенията дават възможност на всеки клиент да направи най-подходящия избор за  своята незабравима почивка.

Нашите клиенти са и наши приятели.

 

Стая Класик

Тихи и уютни двойни стаи с изглед към красива растителност. Разполагат с комфортни хотелски легла и разтегаем до размери на стандартно легло фотьойл. Ориентирани са югозападно.

Оборудвани с минихладилник, кабелна телевизия, безплатен интернет, телефон.

Настаняване: 2+1

*Комплексът разполага с просторни стаи Класик с приобщена тераса, което позволява ползването на допълнително легло и детска кошара или на две детски кошари. Подходящи за семейства с две деца.

Стая Море

Двойни стаи с прекрасен изглед към морския бряг и басейна на комплекса. Обзаведени са комфортно и разполагат с удобни хотелски легла и разтегаем до размери на стандартно легло фотьойл. Намират се на първи, втори и трети етаж.

Оборудвани с минихладилник, кабелна телевизия, безплатен интернет, телефон.

Настаняване: 2+1

Аз съм текстово блокче. Натиснете на бутона за редактиране за да промените този текст. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Апартамент Класик

Тихи и уютни апартаменти със самостоятелна спалня, хол с  кухненски бокс  и кът за хранене , антре, баня и просторна тераса. Холовата  част е обзаведена с удобна мека мебел – разтегаеми диван и фотьойл. Всички апартаменти имат хладилник, кабелна телевизия, безплатен интернет, телефон. Разполагат и с керамични котлони.

Настаняване – 2+2

Апартамент Море

Апартаментите от този тип предлагат забележителна гледка към красивия морски залив както и всичко необходимо за вашия комфорт и почивка. Интериорът е в топли меки тонове. Разполагат със самостоятелна спалня с тераса, просторен хол с удобна мека мебел (разтегаеми диван и фотьойл), кухненски бокс с хладилник,  кът за хранене с трапезарна маса за четири или шест човека, антре и баня. Във всеки апартамент има кабелна телевизия, безплатен интернет и просторна тераса към хола, където може да се насладите на гледката с любимото си питие.

Настаняване – 2+2

Апартамент Orange

Уютни апартаменти, обзаведени в топли и меки тонове, с прекрасна глегка към залива и басейна. Предлагат на своите гости самостоятелна спалня, хол с разтегаеми диван и фотьойл, кухненски бокс, оборудван с керамични котлони и хладилник и кът за хранене. Към хола и спалнята има голяма обща тераса с прекрасна гледка към залива и басейна . Апартаментите разполагат с кабелна телевизия, безплатна интернет връзка, телефон.

Настаняване – 2+2

Апартамент Fresh

Уникален панорамен луксозен апартамент до самия плаж, на втория етаж на хотела с голяма тераса, от която се открива невероятен изглед към морския бряг. Състои се от просторен хол, самостоятелна спалня, баня и антре. Обзавеждането е в морски синьо-зелени цветове. На ваше разположение в апартамента има кухненски кът с трапезарна маса, керамични котлони, хладилник, кабелна телевизия, интернет връзка.

Настаняване – 2+2

Апартамент Relax

Луксозен апартамент, съчетаващ панорамна гледка към морето и зеленината в комплекса. Обзаведен в нежни лилави и кремави цветове, светли мебели. Състои се от просторна тераса, самостоятелна спалня, хол, кухненски бокс и кът за хранене. Апартаментът е оборудван с хладилник, керамични котлони,  кабелна телевизия, безплатен интернет достъп.

Настаняване – 2+2

Апартамент Family

Просторен луксозен апартамент на четвъртия етаж на хотела с огромна тераса и уникална, неповторима гледка към морския залив и района. Разполага с две самостоятелни спални и две бани. Предлага удобствата и оборудването на луксозните апартаменти, с мека мебел, включваща разтегаеми диван и фотъойл, хладилник, керамични котлони, кабелна телевизия, интернет достъп.

Настаняване – 2+2 (+2)

Апартамент Лукс

Уникално разположени апартаменти с невероятна панорамна гледка, в които ще се събуждате и заспивате от шума на вълните. Състоят се от  самостоятелна спалня, хол с  кухненски бокс  и кът за хранене , антре, баня и просторна тераса. Обзавеждането е луксозно и включва удобен разтегаем диван, разтегаем фотьойл, трапезарна и холна маси. Оборудвани са с  хладилник, два телевизора с кабелни канали, безплатен интернет.

Настаняване – 2+2

0
стаи
0
апартамента
0
км от Несебър